Start het komende hobbyseizoen met leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Bekijk de webversie
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws over uw hobby
Nieuwsbrief september 2017
Beste {{voornaam}},

Welkom bij onze vierde nieuwsbrief dit jaar.
De zomer zit er weer op, de vakanties zijn achter de rug. De dagen worden al weer langer en dat betekent ook dat het hobby seizoen weer voor de deur staat.

In deze nieuwsbrief hebben we weer enkele leuke onderwerpen verzameld. Deze keer hebben we ook wat aanbiedingen toegevoegd.

Veel plezier met deze nieuwsbrief!

René Muilwijk
Afbeelding

Märklin Herfstnieuws

Augustus is tegenwoordig bijna traditiegetrouw de maand waarin Märklin de Herbstneuheiten, oftewel de herfstnieuwtjes bekend maakt voor de merken Märklin, Trix, Minitrix en LGB. Eind vorige maand was het dus zover. Enkele voorbeelden van deze nieuwtjes zie je op onze website. Daar vind je ook de links om de Märklin en Trix folders digitaal te downloaden. Wie liever een papieren versie heeft, kan deze bij ons in de winkel ophalen.
28 oktober: Infodag Märklin Digital
René Muilwijk Modelbouw
Langendijk 89
4201 CG  GORINCHEM
tel. 0183-631945
info@muilwijkmodelbouw.nl
Openingstijden
Märklin fan-rijtuig 43948 met digital functies
Flyer Märklin digital info dag

Infodag Märklin Digital

Als Insider lid heb je misschien al in het Märklin Club Magazin gelezen, dat op zaterdag 28 oktober bij ons de Märklin Digital Infodag plaats vindt. Alle details zijn nog niet bekend. We houden je via de website op de hoogte. Maar ook in een volgende nieuwsbrief zullen we meer aandacht besteden aan deze dag, waar je nader kennis kunt maken met de Central Station 3 en andere digital componenten van Märklin. Medewerkers van Märklin zullen de nieuwe digital producten demonstreren en al je vragen beantwoorden.
 

Noteer 28 oktober dus alvast in je agenda!

Boek over E-loc serie 1600

Wist je dat we in onze winkel ook diverse boeken verkopen met interessante thema's over de spoorwegen in zowel binnen- als buitenland? Onlangs is het nieuwe boek Elektrische locomotieven NS Serie 1600 binnengekomen. In dit boek vind je alles wat je ooit al wilde weten over deze successvolle locomotiefserie, die sinds 1981 over het Nederlandse spoor rijdt en ook nu nog bij meerdere spoorwegmaatschappijen in gebruik is.

Het boek is uit voorraad leverbaar en kost € 44,95.
Roco 73758

Roco 73758 (H0)

Diesellocomotief serie V100 van LOCON. Tijdperk VI.
van € 184,=

voor € 135,=
 

Fleischmann 733671 (N)

Elektrische loc serie E 10 van de DB. Met sound.
van € 234,=

voor € 174,99

Fleischmann 825335 (N)

Dubbele container draagwagen van de AAE "Samskip".
van € 49,90
voor € 29,99
Herpa vrachtwagens

HERPA vrachtwagens

Diverse HERPA vrachtwagens nu met 20% korting! Keus uit meer dan 30 modellen!
Alle aanbiedingen zijn geldig zo lang de vooraad strekt!
Bezoek ook eens onze webwinkel
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u nieuwsbrief@muilwijkmodelbouw.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing