Märklin en Trix clubmodellen. Onze nieuwe privacyverklaring. Bekijk de webversie
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws over uw hobby
Deze nieuwsbrief wordt naar alle klanten verzonden. Ook die klanten, die normaal geen nieuwsbrief ontvangen met onderwerpen over modeltreinen. Maar in verband met de gewijzigde privacyverklaring als gevolg van de invoering van de AVG, willen we iedereen hiervan op de hoogte brengen. Zie het nieuwsblok elders in deze nieuwsbrief.
2de clubmodel voor Insiders
Beste {{voornaam}},

Vandaag is bekend geworden, wat het tweede clubmodel van 2018 wordt voor de Märklin en Trix Insider Clubleden.
Insider Club Model BR 65
Een prachtig model en een geheel nieuwe constructie van de personentrein tenderlocomotief van de bouwserie 65 in tijdperk III uitvoering. Deze locomotief deed vooral dienst op korte afstanden, in verband met de beperkte voorraad kolen en water aan boord. Het voorbeeld van de 65 012 werd zo'n 50 jaar geleden ook ingezet in trek-duwtreinen, oftewel keertreinen. Voor dit doel wordt het model dan ook aan beide zijden voorzien van 2 rode sluitlichten, die afzonderlijk digitaal te schakelen zijn.
Op onze website staat meer gedetailleerde informatie over dit model dat zowel voor Märklin als Trix clubleden geproduceerd gaat worden.
Om het compleet te maken, wordt er ook een bijpassende set Silberlinge rijtuigen bij geproduceerd, inclusief een stuurrijtuig met een zogenaamde 'Hasenkasten'-cabine.
Privacyverklaring
Afgelopen weken heb je vast al talloze e-mails gehad over gewijzigde privacyverklaringen. Door de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming hebben wij ook enkele aanpassingen moeten maken in onze privacyverklaring.
Je kunt onze nieuwe privacyverklaring terugvinden op onze website.
René Muilwijk Modelbouw
Langendijk 89
4201 CG  GORINCHEM
tel. 0183-631945
info@muilwijkmodelbouw.nl
 
Bezoek ook eens onze webwinkel
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u nieuwsbrief@muilwijkmodelbouw.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing