Zaterdag 6 oktober: Modelbouwdag in Gorinchem. Bekijk de webversie
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws over uw hobby
Modelbouwdag 2018
Beste {{voornaam}},

Na een prachtige zomer, waarin de meesten van ons lekker buiten vertoefd hebben, is nu de herfst in aantocht. De tijd waarin hobby's weer opleven en buitenactiviteiten verruild worden voor gezelligheid binnen. De tijd ook, waarin er weer vele beurzen voor de deur staan om het enthousiasme van de bezoekers voor hun hobby weer aan te wakkeren.
Afbeelding
De eerstvolgende beurs die voor de deur staat, is een beurs die bedoeld is voor alle modelbouwers: van modeltreinfanaten en sceneryknutselaars tot bouwdoosbouwers en modelautoverzamelaars.

De modelbouwdag 2018 wordt georganiseerd in samenwerking met de NVM, de Nederlandse Vereniging van Modelbouwers, die dit jaar haar 75 jarig bestaan viert. Het thema is 'inspiratie en demonstratie'.

Muilwijk Modelbouw is ook bij deze editie van de Modelbouwdag weer aanwezig. Met het gekozen thema in het achterhoofd zullen wij via enkele demonstraties van diverse producten proberen om u meer inspiratie te geven voor uw hobby. Denk hierbij als voorbeeld aan de Noch Grassmaster, waarmee op eenvoudige wijze zeer realistisch gras 'gestrooid' kan worden op uw modelbaan.
Natuurlijk hebben we voor elk soort modelbouwer een aantal interessante beursaanbiedingen tijdens deze dag!

Graag tot ziens op zaterdag 6 oktober vanaf 10.00 uur in de Evenementenhal in Gorinchem!!

Klik hier voor meer informatie over de Modelbouwdag 2018
De NVM viert dit jaar haar 75-jarig bestaan.
Einzelgänger
Net voor het verschijnen van deze nieuwsbrief, heeft Märklin als verrassing een bijzondere locomotief aangekondigd. Het gaat daarbij om een grote stoomlocomotief, die ooit als serie 241 A in Frankrijk is gebouwd, maar na het einde van de tweede wereldoorlog in de DDR is achtergebleven. Daar werd de loc omgebouwd en voorzien van een poederkoolinrichting waarna de 08 1001 diverse test- en proefritten onderging. Lees meer over deze loc en het Märklin en Trix model op onze website!
René Muilwijk Modelbouw
Langendijk 89
4201 CG  GORINCHEM
tel. 0183-631945
info@muilwijkmodelbouw.nl
 
Bezoek ook eens onze webwinkel
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u nieuwsbrief@muilwijkmodelbouw.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing