Uitnodiging RMM info-avond 2019 Bekijk de webversie
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws over uw hobby
Nieuwsbrief banner: Krokodil in Spoor 1
RMM informatie-avond 2019
Beste {{voornaam}},

De Spielwarenmesse in Nürnberg staat weer voor de deur en dus is het weer tijd voor de jaarlijks informatie-avond bij Muilwijk Modelbouw, waar je je op de hoogte kunt laten brengen van alle nieuw te verwachten modellen en producten van diverse merken en leveranciers. Dit jaar organiseren we de info-avond op vrijdag 25 januari van 19.00 tot 21.30 uur.
En hoewel op dit moment nog niet alle bij ons gangbare merken hun 'Neuheiten' al bekend gemaakt hebben, proberen we toch tijdens de info-avond een compleet pakket met folders over de nieuwe modellen en producten voor je klaar te hebben liggen. Veel folders zijn ook digitaal beschikbaar. We hebben de download links voor je verzameld op een aparte pagina van onze website. Zo kun je vooraf al een beetje snuffelen aan de prachtige nieuwe modellen, van bijvoorbeeld Märklin, Trix, Piko, Roco en Fleischmann.
70 jaar Spielwarenmesse Nürnberg
Tijdens de info-avond (en ook de herhaling op zaterdag 26-1, zie column elders in deze nieuwsbrief) is er uiteraard weer gelegenheid om alvast je favoriete modellen te bestellen. Wij nemen de bestelling de week erna (30 januari) mee naar Nürnberg, waar dan de 70ste editie van de Internationale Spielwarenmesse start. Zo ben je ervan verzekerd dat je als een van de eersten je bestelling geleverd zult krijgen.

Verder hebben we deze avond (alleen op vrijdag dus) nog een aantal speciale aanbiedingen van artikelen die we in de winkel op voorraad hebben. Hierbij  kan de korting hoog oplopen!

We verheugen ons weer op je bezoek op vrijdagavond 25 of zaterdag 26 januari. De koffie staat klaar en we zorgen weer voor wat lekkers erbij.
Märklin 36344 Köf 3
Extra info-dag
{{voornaam}}, lukt het je niet om op de info-avond aanwezig te zijn, maar wil je toch graag even bijgepraat worden? We doen de info-avond van vrijdag 25 januari nog eens dunnetjes over op zaterdag 26 januari. Je bent dan vanaf 10.00 uur tot aan sluitingstijd van de winkel van harte welkom!

Zie ook de informatieve pagina op onze website voor de laatste informatie over de jaarlijkse info-avond.
René Muilwijk Modelbouw
Langendijk 89
4201 CG  GORINCHEM
tel. 0183-631945
info@muilwijkmodelbouw.nl
Bezoek ook eens onze webwinkel
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u nieuwsbrief@muilwijkmodelbouw.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing