Zomer voorbij, herfstnieuws en winternieuws nabij Bekijk de webversie
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws over uw hobby
Zomer voorbij? Hobbytijd!
Beste {{voornaam}},

Het is al weer enige tijd geleden dat je een nieuwsbrief van ons ontvangen hebt. Nu de zomer voorbij is en het hobbyseizoen weer gaat beginnen, willen we graag weer wat informatie met jullie delen. Ondertussen hebben ook veel nieuwe klanten zich aangemeld voor onze nieuwsbrief. Voor hen is dit dus eerste nieuwsbrief. Veel plezier ermee!
Märklin/Trix herfstnieuws 2019
Afbeelding
Miischien heb je het al gevolgd, of misschien ook niet. Maar een paar weken geleden heeft Märklin de herfstnieuwtjes bekend gemaakt voor dit jaar. Dat gebeurde net als bij de zomernieuwtjes via een livestream op YouTube. Een van de opvallendste modellen voor zowel Märklin als Trix is onmiskenbaar het kleurrijke model van de Märklin jubileumloc serie 101, die ter gelegenheid van het 160-jarig bestaan geproduceerd wordt. Maar ook het zogenaamde verrassingsmodel, de Beierse stoomlocomotief van de serie S 3/6 met grote aandrijfwielen, scoort met zijn geweldige detaillering hoge ogen bij de liefhebbers.
Lees alles over deze en andere modellen op onze website, waar je ook de presentatie kunt bekijken en de folders kunt downloaden.
Weer aan de hobby!
Activiteiten
Komend seizoen heeft Muilwijk Modelbouw ook weer wat presentaties, demonstraties en workshops op de planning staan. De voorbereidingen zijn in volle gang. Op 21 december bijvoorbeeld organiseren we weer een Roco-dag. Zodra er meer over bekend is, zullen we dat in een volgende nieuwsbrief laten weten.
René Muilwijk Modelbouw
Langendijk 89
4201 CG  GORINCHEM
tel. 0183-631945
info@muilwijkmodelbouw.nl
 
Roco & Fleischmann winternieuws
Bij Roco/Fleischmann lijkt men al klaar voor de winter. In een paar nieuwe folders worden de nieuwe modellen voor komende winter gepresenteerd.

Op onze website vind je de links waarmee je de folders in PDF formaat kunt downloaden. Dit zijn Duitstalige folders. Uiteraard komende folders ook in het Nederlands bij ons in de winkel beschikbaar.
Terugblik Märklin Tage en IMA 2019
Op 13, 14 en 15 september werden in Göppingen weer de Märklin Tage en de Internationale Modellbahn Ausstellung (IMA) georganiseerd. Het evenement heeft mede door het goede weer zo'n 60.000 bezoekers getrokken. Ze konden op verschillende plekken in de stad van alles beleven op het gebied van modeltreinen, moor ook oude en nieuwe echte treinen. Op het station stonden onder andere een Zwitserse krokodil (bestaat dit jaar 100 jaar), de Märklin Jublileumlocomotief, Duitse krokodil en diverse diesel- en stoomlocomotieven opgesteld. Bij sommige locs kon men in de cabine een ritje meemaken. De echte liefhebber kon ook met speciaal georganiseerde treinreizen naar het evenement afreizen.
Märklin heeft in video en foto's een overzicht gemaakt van het evenent. Bekijk dit op de (Duitstalige) website van Märklin.
Gisteren is aflevering 100 van Märklin TV (24 minuten) online gezet. Ook daarin een terugblik op dit evenement en een overzicht van de herfstnieuwtjes. Leuk om te zien, hoe sommige opnames voor Märklin TV tot stand komen. Bekijk de video hieronder of via YouTube.
Märklin TV aflevering 100
Bezoek ook eens onze webwinkel
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u nieuwsbrief@muilwijkmodelbouw.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing