Op de valreep: Roco infodag. Nieuw Märklin Insider model 2020, openingstijden rond feestdagen Bekijk de webversie
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws over uw hobby
Kerstmis aan het meer
Laatste nieuwsbrief in 2019
Beste {{voornaam}},

In deze laatste nieuwsbrief van dit jaar hebben we voor onze modelbaanklanten nog wat interessante nieuwtjes. Zoals info over de Roco Infodag die we nog organiseren, het nieuwe Märklin Insider model voor 2020 en de nieuwe software update voor de Central Station 3.

Mochten we je voor de feestdagen niet meer persoonlijk in onze winkel spreken, dan wenst het hele team van René Muilwijk Modelbouw je alvast fijne Kerstdagen en een goede jaarwisseling!
Roco Z21 Infodag zat. 21 dec.
Afbeelding
Op zaterdag 21 december organiseren we nog een Roco Z21 Infodag. Laat je op de hoogte brengen van het Roco Z21 digitale besturingssysteem. Hoor uit eerster hand de laatste ontwikkelingen die dit systeem tot één van de populairdere modelbaan besturingssystemen maakt. De infodag vindt plaats bij ons in de winkel tussen 10.00 en 16.00 uur.
Märklin / Trix ICE 4
Op onze website zijn we bezig met een artikel over de ICE 4, het paradepaard van de Deutsche Bahn. In dit artikel laten we zien hoe je met de Märklin en Trix modellen, die volgend jaar op de markt komen, een ICE 4 correct kan samenstellen. Bekijk nu alvast de teaser op https://www.muilwijkmodelbouw.nl/22-nieuws/laatste-nieuws/311-ice-4
Openingstijden rond Kerstmis
Vanwege Kerstmis en Oud & Nieuw hebben wij enkele aangepaste openingstijden:
zo 22-12: koopzondag, open van 12:30-17.00
di 24-12: 09.30-17.00
wo 25-12: gesloten
do 26-12: gesloten
di 31-12: 09.30-17.00
wo 1-1: gesloten.
Op de overige dagen gelden onze reguliere openingstijden.
Zat. 21-12 Roco Z21 Infodag!
René Muilwijk Modelbouw
Langendijk 89
4201 CG  GORINCHEM
tel. 0183-631945
info@muilwijkmodelbouw.nl
 
Eerste Märklin Insider model 2020
De Märklin en Trix Insider clubleden kunnen zich in 2020 verheugen op een bijzonder mooi eerste clubmodel. Het betreft een model van de 4-delige dieseltrein RAm TEE "Edelweiss", zoals die eind jaren 50 van de vorige eeuw van Amsterdam naar Zürich reed.
Uitgebreide indormatie over dit model en zijn voorbeeld vind je op onze website.
Alle Märklin/Trix clubleden ontvangen de bestelcoupon met een volgende zending van Clubnews. Kun je niet wachten? Bestel dan dit bijzonder fraaie model alvast bij ons in de winkel op vertoon van je clubkaart!
Central Station update V2.0.0
Onlangs is voor de bezitters van een Central Station 3 een grote update verschenen. In deze update zitten niet alleen bugfixes (oplossingen voor foutjes), maar ook een flink aantal verbeteringen en vernieuwingen. Zo wordt het bewerken van locomotieffuncties en het aanpassen van accessoires, zoals wissels en seinen, op een overzichtelijkere en envoudigere manier uitgevoerd.
Bij de vernieuwingen moet je denken aan een bedieningstableau, waarmee je je wissels en seinen kunt bedienen en de bezetmeldingen kunt waarnemen. Deze functie (in de CS3 heet die Track-layout) is te gebruiken naast de al bestaande "plaat".
Verder bevat de update alle locicons van de Neuheiten 2019, een update voor de MS2 en de Gleisbox.
Alle info, die de komende dagen nog verder bijgewerkt wordt, vind je op onze website.
Tot slot: nieuwe Märklin catalogus leverbaar
Sinds afgelopen week is de nieuwe Märklin catalogus met het totaalprogramma 2019/2020 bij ons in de winkel leverbaar. Insider leden, die deze catalogus al besteld hadden, kunnen hun exemplaar bij ons afhalen.
Bezoek ook eens onze webwinkel
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u nieuwsbrief@muilwijkmodelbouw.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing