Winkelen op afspraak vanaf 3 maart

Laatst bijgewerkt: dinsdag 06 april 2021 Gepubliceerd: zondag 04 april 2021

Met ingang van woensdag 3 maart zijn gelukkig weer een paar kleine versoepelingen doorgevoerd in het Corona beleid. We mogen dan weer klanten toelaten tot onze winkel. Er gelden echter strenge voorwaarden voor het 'winkelen op afspraak'.

Winkelen op afspraak

Sinds 3 maart is het weer mogelijk om klanten te ontvangen in onze winkel. Daarbij volgen we de voorwaarden van het kabinet:

We willen u er met klem op wijzen, dat we u alleen tijdens het afgesproken tijdslot tot de winkel toe kunnen laten. Houd er rekening mee dat andere klanten ook gebruik willen maken van 'winkelen op afspraak' en dat ook zij een afspraak hebben gemaakt! 

Click & Collect, Call & Collect, ook na 3 maart

De mogelijkheden van Click & Collect en Call & Collect blijven gewoon bestaan: u kunt dus nog altijd via de webshop of telefonisch bestellen en uw bestelling na telefonische afspraak bij ons afhalen.

Heeft u specifieke vragen over een product, de webshop of het afhandelen van bestellingen en afspraken, bel ons. Ook als u vragen heeft over producten die u wellicht niet in de webshop terugvindt, of over de mogelijheden van leveringen, bel ons dan gerust op 0183-631945. We vinden samen met u altijd een passende oplossing.

Bereikbaarheid

We zijn op de volgende dagen telefonisch bereikbaar op 0183-631945 van 09:30 uur tot 16.30 uur:

 U kunt ons uiteraard ook altijd een e-mail sturen op het adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..