NS ICR-rijtuigen en ander nieuws van Exact-Train

Gepubliceerd: maandag 31 januari 2022 Geschreven door Daan Hoeflaak

Excact-Train heeft besloten om na de ICRm-rijtuigen ook de andere versies van de ICR-rijtuigen van de NS in model te gaan produceren. De rijtuigen zullen zeer gedetailleerd en correct worden uitgevoerd, wat onder andere blijkt uit de details, de indeling en uitvoering van de rijtuigbak en de uitvoering van de kleuren.

Bovendien zullen de rijtuigen ook technisch niets te wensen over laten. De rijtuigen zijn voorbereid voor stroomafname en hebben zeer goede loopeigenschappen. De treden zitten vast aan de bak en zijn geheel op schaal. Desondanks is het rijden in een R1 bocht geen probleem. Alle onderdelen worden af fabriek vast gemonteerd.

Het programma wordt uitgebreid met de volgende modellen:

  • Bestelnummer EX11060 - duoset NS ICR rijtuigen in originele uitvoering voor het buurtverkeer naar België, Duitsland en Luxemburg. Set bestaat uit een rijtuig B 2de klas en een bagagerijtuig BKD 2de klas. Oude kleurstelling geel/blauw, tijdperk IV. Prijs: €159,=.
  • Bestelnummer EX11061 - duoset NS ICR rijtuigen in originele uitvoering voor het buurtverkeer naar België, Duitsland en Luxemburg. Set bestaat uit een rijtuig A 1ste klas en een rijtuig B 2de klas. Oude kleurstelling geel/blauw, tijdperk IV. Prijs: €159,=.
  • Bestelnummer EX11062 - duoset NS ICR rijtuigen in originele uitvoering voor het buurtverkeer naar België, Duitsland en Luxemburg. Set bestaat uit twee rijtuigen B 2de klas. Oude kleurstelling geel/blauw, tijdperk IV. Prijs: € 159,=.
  • Bestelnummer EX11063 - duoset NS ICR rijtuigen in originele uitvoering voor het buurtverkeer naar België, Duitsland en Luxemburg. Set bestaat uit een rijtuig A 1ste klas en een rijtuig B 2de klas. Oude kleurstelling geel/blauw, tijdperk IV. Prijs: € 159,=.
  • Bestelnummer EX11100 - NS ICRm rijtuig A 1ste klas, nieuwe kleur geel/blauw, tijdperk V. Prijs: € 79,95.
  • Bestelnummer EX11101 - NS ICRm rijtuig B 2de klas, nieuwe kleur geel/blauw, tijdperk V. Prijs: € 79,95.
  • Bestelnummer EX11102 - NS ICRm rijtuig Bd 2de klas, nieuwe kleur geel/blauw, tijdperk V. Prijs: € 79,95.
  • Bestelnummer EX11103 - NS ICRm rijtuig Bf 2de klas, nieuwe kleur geel/blauw, tijdperk V. Prijs: € 79,95.

Alle modellen zijn per direct bij ons te bestellen. Klik hieronder op de thumbnails om een grotere afbeelding van het ontwerp van de modellen weer te geven. In de bestandsnamen van de foto's zie de eerdere genoemde bestelnummers terug.

Voor alle nieuwe producten voor 2022, download de folder via de link bovenaan dit artikel.