Productnieuws 2019

Hier vind je een overzicht van alle productnieuws dat we in 2019 gepubliceerd hebben.

Roco Z21 Infodag

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019
Geschreven door Rene Muilwijk
Roco Z21 Infodag

Op zaterdag 21 december organiseren we nog een Roco Z21 Infodag.

Laat je voorlichten over het digitale besturingssysteem van Roco/Fleischmann. Verneem van een Roco vertegenwoordiger de ontwikkelingen op dit gebied en maak kennis met de nieuwe mogelijkheden.

De Roco Z21 Infodag vindt plaats in onze winkel van 10.00 tot 16.00 uur.

Rail Force One

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019
Geschreven door Rene Muilwijk
Vectron 193 623 Rail Force One

Voor Roco en Fleischmann zijn modellen van de elektrsche locomotief serie 193 (Vectron) aangekondigd in de uitvoering van Rail Force One. Er komen modellen in de schalen H0 en N. In H0 verschijnt het model voor zowel 2-rail als 3-rail banen. Bij de 2-rail versie kun je ook nog kiezen of je een analoge versie of een digitale versie met geluid wilt. Kortom, een model voor iedere modelbaanliefhebber, temeer omdat de loc vanuit Nederland ook internationaal onderweg is.

Lees meer...

Informatie avond 2019 nieuws

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019
Geschreven door Rene Muilwijk
Spielwarenmesse logo

Kom vrijdagavond 25 januari naar onze informatie avond!

Het is weer zover: de informatie avond over alle noviteiten bij Muilwijk Modelbouw. Ook dit jaar organiseert Muilwijk Modelbouw weer een informatie avond over de nieuw te verschijnen producten van de diverse modelspoorfabrikanten. Je wordt ontvangen met een kop koffie en wat lekkers erbij. Daarna kun je je op de hoogte stellen van de nieuwe producten, die de verschillende fabrikanten voor dit jaar op de planning hebben staan. Na afloop kun je de nieuwe folders meteen mee naar huis nemen. Tijdens deze gezellige avond is er ook de gelegenheid om uw bestelling alvast op te geven. Wij kunnen die dan tijdens de Spielwarenmesse in Nürnberg, die dit jaar plaats vindt van 30 januari tot 3 februari, meteen doorgeven. Daarmee behoor je dan tot de eerste klanten waaraan de nieuwe producten uitgeleverd worden.

Alleen tijdens deze vrijdagavond hebben we ook een aantal speciale aanbiedingen op artikelen die we in de winkel op voorraad hebben, waarbij de korting flink kan oplopen!

Dus, kom naar deze speciale avond op vrijdag 25 januari. Je bent van harte welkom van 19.00 tot 21.30 uur!

Lees meer...

Roco/Fleischmann Winternieuws 2019/2020

Gepubliceerd: maandag 30 september 2019
Geschreven door Daan Hoeflaak

Bij Roco en Fleischmann is men al klaar voor de winter. Onlangs zijn de nieuwe folders met Winternieuws 2019/20 voor beide merken verschenen. Bovenaan dit artikel vind je de links om de Duitstalige elektronische versie van de folders te downloaden. Uiteraard zijn de folders in het Nederlands bij ons in de winkel verkrijgbaar.

Lees meer...

Märklin & Trix Herfstnieuws 2019

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019
Geschreven door Rene Muilwijk
Märklin Herfstnieuws 2019

Net voor het einde van de atronomische zomer zijn op vrijdag 13 september tijdens de Märklin Tage 2019 de herfstnieuwtjes van Märklin, Trix en LGB bekend gemaakt. De folders bevatten wederom een aantal aantrekkelijke en bijzonder modellen. En net zoals tijdens de presentatie van de zomernieuwtjes heeft dit via een live stream op Youtube plaatsgevonden. Maar nu dus live vanuit een tent op het Stauferpark, waar ook de Internationale Modellbahn Ausstellung plaats had. Bekijk de bijna een uur durende opname hieronder om de presentatie van de herfstmodellen te herhalen.

Lees meer...