Ter ere van de EK voetbal winnaar...

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2024 Geschreven door Daan Hoeflaak
E-loc serie 185.2 in design van de EK 2024 winnaar

Het was het Spaanse voetbalteam, dat dit jaar de overwinning in het Europees Kampioenschap voetbal weer in de wacht sleepte. Al eerder dit jaar had Märklin aangekondigd een speciale locomotief uit te brengen ter gelegenheid van dit EK. Nu de winnaar bekend is, doet Märklin er nog een schepje bovenop.

Een nieuwe locomotief in dezelfde lijn met de eerder aangekondigde loc voor het EK, maar nu in een fraai design met duidelijke 'hints' naar het winnende team. Kleurrijk en speciaal, vanwege de bijzondere accenten op de loc: de stroomafnemers en de koppelingsbeugels zijn verguld! Beide zijden van de loc zijn verschillend bedrukt: de ene zijde met Spaanse tekst, de andere met Duitse tekst.

Wij hebben bericht gehad van Märklin, dat deze loc in een zeer beperkte oplage zal verschijnen. Het aantal te leveren exemplaren per dealer zal evenredig zijn met het aantal bestellingen. Ben je voetbalfan en wil je dit speciale verzamelaarsmodel graag hebben, aarzel dan niet en plaats zo snel mogelijk bij ons je bestelling. De loc met artikelnummer 36024 gaat € 299,= kosten en verschijnt alleen voor Märklin! Het model wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Op is op, weg is pech!