Märklin & Trix Herfstnieuws 2024

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2024 Geschreven door Admin Daan
Märklin 39698 Salonrijtuig Deutsche Bundesbahn

De laatste dagen is het buiten behoorlijk herfstachtig. Dus: tijd voor het Märklin/Trix Herfstnieuws! Naast het Märklin/Trix verrassingsmodel 2024, de kleurrijke stoomloc 141.R.1244, vinden nog vele andere modellen hun weg naar de folder Herfstnieuws 2024.

Met 40 pagina's is de Märklin folder met het nieuwe herfstprogramma omvangrijker dan in voorgaande jaren en bevat weer een aantal aantrekkelijke modellen. Zowel voor Märklin, Trix en Minitrix wordt dit keer een uitgebreid herfstprogramma aangeboden. Bekijk in detail de informatie over de nieuwe modellen via onderstaande video. Er komt ook weer een wandkalender voor 2025 met Märklin en Trix motieven. *

Wat betreft Nederlandse modellen, biedt het herfstprogramma weinig nieuws: de PTT Post wagon 46278 is het enige echte nieuwtje, hoewel er natuurlijk ook modellen bij zijn die grensoverschrijdend rijden en ook in Nederland/België aan te treffen zijn.

Via links bovenaan dit artikel zijn de folders van Märklin, Trix H0 en Minitrix te downloaden. En hieronder kun je de presentatievideo (in het Duits) van de 'Herbstneuheiten' bekijken. Tenslotte vind je ook een samenvatting van de Märklin herfstnieuwtjes op de speciale herfstpagina van de Nederlands Märklin website. Op deze pagina kun je ook een wenslijstje maken, dit als PDF opslaan en als je de artikelen wilt bestellen, meteen naar ons sturen! Datzelfde geldt ook voor Trix H0 en Minitrix. Stuur je bestelling dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

*) Let op: ben je Märklin of Trix Insider clublid? Dan heb je bij de laatste clubzending een kortingsbon ontvangen, waarmee je de kalender bij ons kan bestellen met € 5,= korting op de adviesprijs van € 19,99.

Enkele foto's van de nieuwe Märklin en (Mini)trix modellen uit het herfstprogramma:

Video: Märklin Herbst-Neuheiten 2024 / Modelle von Märklin, Trix und LGB:

video: © Märklin GmbH, Göppingen