Exclusief en éénmalig: ERU Goudkuipje wagon

Gepubliceerd: vrijdag 04 oktober 2024 Geschreven door Daan

Dit jaar vieren Grootendorst Modeltreinen en Modelbouw in Woerden en René Muilwijk Modelbouw in Gorinchem allebei een bijzonder jubileum. Grootendorst viert dit jaar hun 50-jarig dealerschap met Märklin! Daarmee feliciteren wij deze winkel in Woerden natuurlijk van harte! Maar ook wij hebben al een lange relatie met Märklin. Bij de oprichting van René Muilwijk Modelbouw, zijn we ook meteen het dealerschap met deze modeltreinfabrikant aangegaan. Hetgeen dit jaar dus resulteert in een 30-jarig jubileum van dit dealerschap. Daarnaast ondernemen Grootendorst en RMM al 20 jaar lang in een prettige onderlinge relatie. In een gesmeerde samenwerking tussen deze 2 dealers en met de vriendelijke medewerking van ERU Goudkuipje smeerkaas (ook afkomstig uit Woerden en dit jaar al 65 jaar een begrip op de Nederlandse ontbijt- en lunchtafels), hebben wij gezamenlijk een speciaal jubileumwagentje laten ontwikkelen bij Märklin.

Het wagentje is natuurlijk bedrukt in een uitgesmeerde goudgele kleur. Met daarop uiteraard het ERU logo en een afbeelding van ERU Goudkuipje naturel smeerkaas. Maar dat is nog niet alles! Net zo smeerbaar is de bijzondere, op het model aangepaste, verpakking van dit jubileumwagentje! Een uiterst geslaagd en bijzonder model, dat voor een zeer schappelijke prijs van slechts € 32,99.

Dus: laat je niks aansmeren, laat je geen stroop om de mond smeren, maar ga als de gesmeerde bliksem naar 1 van deze twee dealers en bestel dat gesmeerd lopende jubileumwagentje! Overigens, de oplage is zeker niet uitgesmeerd, die bedraagt slechts 400 stuks! En het model wordt geleverd met een door onszelf uitgegeven certificaat van echtheid. En let op: wacht niet te lang, want naar verwachting verloopt de verkoop van dit jubileumartikel als gesmeerd!

De levering van de ERU Goudkuipje jubileumwagen wordt verwacht rond eind oktober/begin november.